GRATTIS



Grattis Veronica till ditt nya jobb.

Uppackat





Äntligen kom dagen då vi fick packa upp. Det kändes helt rätt att komma in i lägenheten.

Vi är helt klara nu några detaljer kvar. Det känns så JÄKLA skönt. Det är klart att det var lite snyft när vi åkte från Segevångsgatan. Men det gick snabbt över. Vi har så fint. Bilder kommer när vi fått igång vårt Internet.


TACK ALLA SOM HJÄLPT OSS.


Tingeling/Lotta


Packat och klart

Jo fotis var mycket bra. Underbart att gå därifrån.

Helgen gick i packningens tecken. Nu är allt packat och klart för flytten på fredag.

Vi hann även med att vara med Niklas på tennisen i söndags. Farfar ska nu sponsra hans klubb. Kan det var för man får sitt namn på en plakett. He,he


Nu går vi bara och väntar på att det ska bli fredag. JAG VILL PACKA UPP NU.


Efter flytten väntar resa till Luleå. Dom ville jag skulle komma NU. Men nä nu skall jag flytta först.



Välkomna alla som känner för det till vårt nya hem.



Tingeling/Lotta


Sista hela veckan i vår lägenhet

I fredags kom en liten förkyld tös till oss. Vi åt och tittade på Let´s Dance och hejade på Tina. Så bra hon var. Sen somnade Rickaela och farfar i soffan.

I lördags hjälpte hon mej att tvätta. Hon är så duktig. Farfar och hon spelade Memory. Dom fuskar lika mycket båda två så jag vill inte spela med dom. Vi åt en fruktansvärt god middag hos Rickard och Lillan. Tusen tack. Rickaela fick en rosa sparkcykel så hon ville gå hem direkt efter maten. Hem -Du är ju hemma sa Lillan. -Nä, inte denna helg,  svarade hon.. Rolig tös.

 Vi ville titta på Körslaget. Marcus ringde och frågade om vi sett Roger på TV. Jo, där stod han i Siwans lag vår gamle arbetskamrat från Landskrona. Kul att följa det nu.

I söndags var vi på Nilssons möbler och blev ännu mer förvirrade vad vi skall ha för något att sätta Tv n på. Nu måste vi titta på fler ställen. Vi var också och hämtade kartonger hos Fredde och Gabbi.. Underbart väder. Tack Mia för den goda bakelsen vi fick. Nu har vi kartonger så det räcker. I dag väntar fotbehandling. Ska bli skönt.



Tingeling/Lotta


RSS 2.0