Skogen

Jo, jag skulle ju förbereda mej för skogen. Kom dit i lågskor. Hur dum får man vara. Som tur var hade Åke stövlar att låna ut. I två timmar gick vi runt bland hans skog det var underbart. Och på betald arbetstid. he he. Allt verkade perfekt. han visste vad vi ville ha. Så nu blir det granhuggning i Svedala den 15 december. Nu skall jag bara skriva inbjudan till allla våra kunder.

I dag har jag jobbat i Helsingborg. Det har blivit ett fint kontor nu. Ingalill och jag har fixat det mesta nu där.

Tingeling7Lota

Tomt och tyst

Nog blev det tyst.Jag saknar barnen jättemycket. Skall försöka att återställa vårt hem nu. Det blir väldigt rörigt men det gör absulut inget.Så har jag något att göra .Rickard och Lillan hade haft trevligt i Bremen mycket öl och shopping.


Nu skall jag förbereda mej för ett besök i skogen. Vi skall ha julgranshuggning med kunder den 15 december. Mycket upskattat av både vuxna och barn. Sven-Erik och jag skall titta på en ny skog. Spännande.Det påminner mej om att det snart är jul det går fort nu.  Men först skall äta lunch med Marcus.

Tingeling/ Lotta

En hel vecka sen

Så var det måndag igen.

 Jag saknar redan Luleå.Det är så himla kul att jobba på det kontoret.Myckat att göra så skingras tankarna lite..

Nu har jag mycket att förbereda inför tisdagen. Då kommer miljö och kvalitetscheferna ner till mej för att vi skall gå igenom vårt ledningssystem. Dom kommer två gånger om året. Det är lika kul ochj intressant varje gång Tänk att jag lärt mej ett sådant komplicerat system som QW Fattar det inte.

Nu måste jag förbereda mej inför morgondagen. Sen skall jag med Niklas till sin "vårtdoktor" Händer lite med hans vårtor med det tar nog tid innan dom är borta.


Tisdag

Jo, doktorn frågade om jag var smålänning för jag tycket det började bli dyrt. Jag är inte smålänning men har begränsat med pengar. Men nu trodde han att det var två gånger kvar. Så det får vi ta. Niklas är så kavat han biter ihop varje gång. Det gör fruktansvärt ont. Stackars mitt lilla troll. Jag kramar och håller hans i hand. Men det hjälper inte mycket.. Nu är kl. 9.30 och snart kommer Anders och Roland. Jag har förberett alt så det är bara att köra igång. Skal bli trevligt.

Nu har vi suttit hela dagen och gjort förbättringar. Detta system blir bara bättre och bättre. Och roligare att jobba i.

Nu skall jag på kalas hos Niklas som blir 11 år idag.

Onsdag

Idag skall vi knyta ihop säcken för denna gång och vi har fått gjort jättemycket.

Tack Roland och Anders för jag har fått förtroendet att jobba med er.


Torsdag

Nu ligger jag back med en massa jobb. Skall ta tag i det idag. Jag skall gå kl.15.00 idag för vi skall på info om våra nya lägenhet. De skal bli spännande och se vad vi får för material i den.

Sen kommer Niklas och Rickaela. Dom skall stanna till söndag för Rickard och Lilla ska på Oktoberfestivlen i Bremen med ett gäng kompisar. Det är dom värda hoppas dom får kul.

I morgon har vi tagit ledigt för att göra något med barnen. Vet inte om det blir Skånes djurpark. Beror på vädret.

                                                                    

Fredag

Jo, vi åkte till Skånes djurpark. Vädret var hyfsat . Ingen sol men härligt höstväder. Vi gick där i 4timmar Mysigt. Hade fika med oss för caféerna där är stängda nu..

När vi kom hem ringde Fredrik. Äntligen, äntligen besked från läkaren på hans prover som vi har väntat på i en oändlighet. Jag höll andan när han läste brevet. Detta har varit en helvetes tid. Svaret var positivt. Jipiiiiiiiii Dt var var ingen cancer. Tänk att som förälder inte kunna trösta sit barn i en sådan situation. Det har varit fruktansvärt. Tack tack alla, släkt , vänner och arbetskamrater som stöttat oss. Mitt älskade barn vad vi är lyckliga. Du har haft det jobbigt.

Vi åt en god middag med barnen och tittade på TV.


Lördag

Åt mysfrukost . Sen var det dags för farfar och Niklas att köra till tennisträning. Rickaela och jag var ute och promenerade. Härligt väder. Vi tog en sväng på loppis och hittade lite böcker till henne. EN Hallowen krukor hittade vi också .Efter lunchen läste vi böckerna och pysslade. Det är mycket omväxlande att ha barnen allt från XBox till sagoläsning.. I kväll är vi bjudna på middag hos farfars bror Gert. Niklas och Max skall laga maten till oss. Ska bli spännande.

Söndag

Vi åt som vanligt mysfrukost. Det gör vi alltid med barnen. Det var en trevlig kväll igår. Maten var jättegod. Korvgryta  och brylépudding. Supergott. Tack Max och Niklas Barnen lekte och vi satt och snackade gamla minnen.

Nu är det dags igen för farfar och Niklas att köra till tennisträningen. Sen tar vi en fika och går ut en runda. Skall lämna min bok på biblioteket. Den kan jag rekommendera varmt. "Levande begravd superspännande. Läs den

Jag har redan ångest för att barnen skall hem idag. Här blir så tomt. Trots att vi bor så nära blir det så tyst efter dom .Försöker att inte tänka på det nu. Vi har ett par timmar till tillsammans idag.


Både roligt och sorgligt

Har nästan glömt vad jag skrev sist Det har gått lång tid Mycket har hänt .Både roligt och tråkigt.


Festivalen är över för denna gång. För mej kan dom skippa den ett par år. Jag tyckte det var roligare förr. Kanske är det åldern. He he


Den 18 augusti vale min arbetskamrat att lämna detta jordeliv. Han lämnade sina 12åriga pågar också. Fruktansvärt. Han och jag skulle var värdpar på vår sssssstora fest. Jag fegade ur. Jag har tömt hans kontor, Vilklet också var hemskt. Varför?????????????????????



Rickard och Lillan har nu kommit iordning i deras nya fina stora lägenhet. Jätteskoj att dom trivs allihop.


Vår soffa har anlänt tre veckor innan utsatt tid. Grattis IKEA.

Så fin den blev. Nu har vi plats för när någon vill sova över.


Mina föräldrar firade 50-årig bröllopsdag den 31 augusti. Den 1 september var vi på utflykt med dom på Österlen och dom visade och berättade pm sin uppväxt. Jättekul Och vilket väder vi fick. Vi åt middag på en mysig bykrog och avslutade med kaffe och tårta i torpet. Och alla var med KRYSS i taket.


I fredags var det så dags för Hifabs stora 60 års kalas i Stockholm. Vi åkte tidigt i fredagmosrse. Jag höll på att sätta kaffet i vrångstupen när dom på radion kl.05.00 sa att Öresunståget inte gick. Snabbt beslut att vi körde till Svågetorp istället.

Väl framme i Stockholm funkade allt perfekt. 200 person på en underbar kursgård utanför Stockholm .Jösses vilken fest. Jag som trodde jag var tjugo hela natten.

Peter var också med oss. Dom hade satt upp ett jättefint kort på honom. Sidan om fanns det ljus och blommor.Varför???????????????????????+



I dag åker jag till Stockholm igen. Men u skall jag jobba där och gå på ett seminarium. Det skal bli spännande.

Först skall jag gå till doktorn med Niklas. Han ska få hjälp med sina vårtor. Det finns inga resurser inom vården till barn med sånt. Då får man söka privat som vi nu gjort Och själv betala. Allt annat skit kan dom betala till. Men när ett barn mår dåligt av det så finns det inga resurser. Jag blir så förbaaaaaaaaaanad.

Jag hoppas bara att dom kan hjälpa honom.

Återkommer med resultatet.


Nästa vecka är jag hemma. Sköööööööööööönt.


Tingeling/Lotta


Jo ,det var skönt att vara hemma en vecka.

Det har inte hänt ett dugg med Niklas vårtor. Nu ska vi gå en gång till sen vet jag inte vad vi skall göra.


Nu bär det av till Luleå. Det ska bli kul att jobba där igen en vecka.

Taxin hämtar mej i tid. När jag kommer till Sturup är flyget som vanligt försenat så jag missade planet kl. 11.00 på Arlanda. Nu får SAS skärpa sig. Varje gång jag reser är dom försenade.

Till slut kom jag upp 2 timmar försenad. Vi skulle ha möte kl. 14.00 jag kom 15.00. Inget kul.

Denna gång bodde jag på ett vandrarhem Tinas rum. Mysigare än hotell. Helt ok. Och billigare .Dagarna går fort när man har kul. Jag skulle kunnat stanna en vecka till. Men nu åkte jag hem i torsdags. Som vanligt var planet till Malmö 2 timmar försenat. Nu är folk riktigt irriterade på SAS. Vi skrev under protestlister när vi äntligen kom fram till Sturup. Var hemma3 timmar senare än beräknat. Trist .

Skönt att vara hemma men jag saknar redan Luleå. Varför är det så långt dit?

Fredagen hände mycket på jobb. Jag träffade vår nye chef. Trevlig kille. Hopas det blir bra. Men jag kommer sakna Gunilla. Tur jag skall jobba i Helsingborg lite då och då.så jag träffar henne.


På måndag skall vi till doktorn igen med Niklas. Nu skall jag fråga om det är lönt vi fortsätter. Vi har lagt ner mycket pengar nu. Och det gör så ont på honom. Snyft,snyft


På onsdag fyller han 11 år mitt lilla troll. Jag kan inte fatta att tiden gått så snabbt

Nu skall jag hämta min tvätt och sedan ta ett varmt bad.


Tingeling/lotta


RSS 2.0