Tack




Tack Marcus och Valetino för en god middag och trevligt sällskap.


Sportlovet gick undan


Jag och Niklas var och bowlade i onsdags. Sen har vi sett HippHipp. Vi är lika tokiga i dom båda två. Tack för alla bilder du fixade. Du är otroligt duktig.


På kvällen kom Rickaela också. I torsdags var vi och badade på Burlövs badet alla tre. På kvällen åkte Niclas till moster och Rickaela och jag pysslade. Vi gjorde tvålar, burkar med glitter och mycket annat. Hon är så kreativ så man blir rädd ibland. Hon är BARA 8 år.

I fredags var Rickaela  och jag på bio. Lotta från uppfinnarbyn. Jag tyckte väl inte att den var särskild bra men hon tyckte den var bra. Det är huvudsaken. Därefter åkte vi till stan. Tog en fika och gick i nallebutiken Hon köpte "klackeskor".Och ett besök på Glitter. Sen pysslade vi igen. Hon är så


Så jäkla tomt det blir när dom åkt hem. Jag LÄNGTAR efter dom. Måste ringa dom i kväll. med risk för att dom tycker jag är jobbig.



I lördags flyttade Fredde och Gabbi. Det gick bra. Dom kom på plats. På lördag skall Bengt, jag och Lilan åka ner till dom och hjälpa till att packa upp. Eftersom jag inte varit inne i huset är det spännande.


Nu väntar en hel arbetsvecka. Jag har mycket att göra. I kväll skall vi äta middag hos Marcus. Imorgon skall vi städa Freddes gamla lägenhet på onsdag skall jag på möte i Helsingborg. På torsdag skall jag inte göra ett SKIT.

204099-17
Nicklas i full fart. Han var jätteduktig. Han vann.


204099-18
Farmor i inte så full fart. Inte fullt så duktig.

204099-16
Kändes inte som badväder men vi är på väg till Burlövsbadet.

Tingeling/Lotta


Första flyttkartongen

Nu har vi packat vår första flyttkartong. Det känns mycket konstigt. Bara tiden ville gå . Om 1 månad skall allt vara packat.

Vilken otur vi har. I lördags gick vår diskmaskin sönder. 2 månader innan vi skall flytta. Typiskt.
Vilket Ilandsproblem. Barn svälter i hela världen så klagar jag på att jag får diska för hand.

Fy på mej.

Tingeling/Lotta

Sportlov

Rickaela blev firad i torsdags och hon var nöjd. Hon fick det hon önskade sig.I dag har hon barnkalas på Andys lekland.



Nu börjar sportlovet. Barnen och jag skall hinna med mycket aktiviteter denna vecka. Vi skall bowla, bada, gå på tjejmässa ( bara Rickaela och jag), och gå på bio Det är lika kul varje år att ha sportlov med dom. Undrar bara hur länge dom vill ha lov med sin gamla farmor. Jag tror det är sista året Niklas vill. Men jag är så glad för alla dessa år vi gjort massa kul saker ihop.




Förhoppningsvis skall vi hinna med ett besök i Nallebutiken också. Har ni inte varit där så gör ett besök. Har ni barnasinnet kvar är det en upplevelse. Både Bengt och jag har varsin nalle. Frida och Balo heter dom.Ja hela familjen har sin egen nalle,. Bengts bror och min bror  och min väninna Mia har sin egen nalle Vi gav Hugo presentkort så han också kan köpa en. Hann fyller år den 14 mars så vem vet om hon också får en nalle. Ja, vi är nog lite tokiga men det underlättar ibland. Frida hoppas på ett frieri från Balo snart så det kan bli ett sommarbröllop. Men han är lite trög. Rickaela fick presentkort så hon skall handla till sin Matilda. Något slinker där väl med till min Frida också.

Hemsida http://www.buildabear.com/


204099-15


Ja, som sagt är vår familj är lite konstiga. Vi  kallas "dom svenska zigenarna". Där ligger nog någon sanning idet.
Tingeling/Lotta


En vanlig onsdag


I dag fyller Rickaela 8 år. Vår lilla prinsessa och "livlina". Vi skall hem till henne i kväll.

  

 I går var jag på UMAS hos läkaren och visade mina ben. Ingen vacker syn. Men som jag sa till honom. Bengt har fått mina lårs bästa tid h då får han ta resten också.

Jo det blir operation. Han sa att jag hade "gräddfil" så jag fick bestämma vilken metod och tid  själv. Inte klokt. Så jag valde den enklare varianten och att det ska göras i oktober. Jag har inte tid nu.

  

Tyvärr hann jag inte hälsa på våra projektledare som sitter på UMAS i ett projekt "ny akutmottagning".  Så fint det kommer att bli både för personal och patienter. Killarna gör ett enormt jobb där just nu. Vi träffas i morgon i Helsingborg.

  

  

Sen gick jag på torget och köpte tulpaner till vår "fotis" Nahim vita förstås. Hon älskar vitt. Till och med Sixten (hennes hund) är vit.

Efter ett besök hos henne går man som på moln.

  

Nu närmar sig Fredde, Gabbi, Hugo och Hannas flytt. Måtte Hugo och Hanna trivas.

Det är faktiskt det viktiga.Som tur är ska dom gå kvar i samma skola och dagis.

  

Ett annat datum som närmar sig är Fredde och Gabbis första ultraljud.

Mitt älskade ofödda barnbarn vad jag längtar efter dig. Att få hålla dig pussa dina "fnimsar och fnusar" (händer och fötter för er som inte förstår mitt bebisspråk).

 Gabbi har lovat mig att få följa med en gång till barnmorskan och få höra bebisen. Undrar om jag klarar av det utan att det tårarna kommer att spruta.Tror inte det. Jag får förbereda Gabbi.

  

  

  

Det är många som meilar mej och frågar vart vi skall flytta. .Hit
Nybygget på Lundavägen Kv. Svante  6 våningen

  

204099-14


Alla Hjärtans Dag

Till alla jag känner. Hoppas ni får en bra dag.


204099-13


Rickaela 8 år i dag. Hurra!

Rickaela






Vi ses ikväll


Farmor

Vårkänslor


Mia kom i lördags vid 10 och sen tog vi bussen till stan. Underbart väder.

Så mycket som knoppar nu. (Hoppas jag också gör det trots min ålder He he)

Vi började med Triangeln. Där träffade vi Marcus och Valentino. När vi satt och fikade kom Rickard, Lillan och Niklas. Rena familjeträffen. Sen avverkade vi nog alla affärer ner till GAT. Shoppade lite kläder och lite onödiga prylar som är så roligt.

Sen bar det hem och vilade benen. Fredrik och Gabbi kom lagom till maten var klar. Det var mums. Sen slängde vi oss framför TVn och såg melodifestivalen. Vi var rörande överens om att ingen låt var bra. Hoppas det blir bättre nästa vecka.


Nu har vi en hel orörd vecka framför oss. Ska bl.a. gå till vår fotis på onsdag och på torsdag fyller vår lilla  prinsessa 8 år. Inte klokt vad stor hon är. Vi skall också bestämma vad vi skall göra på februarilovet. Då skall jag som vanligt ha semester och ha barnen. Det ska bli roligt som vanligt att få ha dom själv. Och bara göra saker som dom vill. Bad och skridsko blir det nog.



Snart har jag lämnat flyttanmälan till alla som är berörda. Jag vill bara tiden skall gå fort nu. Kollar in bygget varje dag när jag åker förbi och bara läääääääääääääääääängtar.



204099-12
                                                                                 
Mitt nya kök  (dålig bild men så fint det blir)

Tingeling/Lotta


Veckan som gått

Nu har en vecka gått sen jag var i Luleå. Vi hann med mycket förra veckan. En natt på akuten med Bengt. Som tur vad det inte någon hjärtinfarkt Rickaela kom i lördags och sov över. Gud vad vi myser när vi har henne hos oss.

Tisdagen var jag och fikade med Marcus. Det var längesen jag träffade honom . Han jobbar alltid.
Sen har veckan bara förvunnet. Tvätt och städ har vi hunnit med. Vår bil blev lagad och gick igenom besiktningen. HURRA
Nästa vecka blir tuff. Men det är kul när det händer något. På fredag skall vi ha avdelningsmöte i Helsingborg. Kanske man skulle tutra efter det. Det är ju fredag. Vi får väl se. Eller jag kanske får tid att besöka Tina och Jan som jag lovat så länge.
På lördag ska vi gå i stan med Mia. Det är ända sen i augusti hon var hos oss. Det ska bli jättekul. På kvällen kommer Fredde och Gabbi och äter middag. Mysigt. Dom har beställt Skagenröra till förrätt Paprikagryta  till huvudrätt och Brylépudding till efterrätt MUMS.

Har det körigt på jobb just nu. Men i morgon ser det bättre ut.


Tingeling/Lotta


RSS 2.0