Hinner inte med allt

Nä jag hinner inte med att skriva så ofta jag vill. Måndag och tisdag var jag i Stockholm. Jätte intresannat kurs. Lärde mej mycket. På kvällen var vi på Wallmans. Vilken show. Vi dansade och hade kul. Ville inte gå hem. Meeeeen det kom en dag imorgon också. En ny kurs. Den var lika kul. Sån tur att jag gick hem i tid.
Det var lite snö där så mysigt. Hoppasvi får det också  till jul.

Niklas var hos oss i fredags i i lördags åkte han och jag till stan. Så mysigt vi hade det. Måste göra om det snart.
I lördags var vi på 20 årskalas. Trevligt och god mat som vanligt hos Mia och Martin.


Jag ska bli farmor igen. Jippiiiiiiiii. Fredrik ska bli pappa. Det kan jag inte få in i min skalle.
Min lille påg. hur ska han klara det. Så ska dom flytta till Svaneholms slott. Dom har hyrt ett hus där. Vi var och tittade på det i lördags. Dom flyttar en 1 mars. Så do hinner komma i ro innan bebisen kommer. Den ska komma på min födelsedag. Tänk vilken present.

Fredga igen

Tiden går så fort. Ändå är det ett halvår till vi flyttar. Besiktning gick bra så nästa fredag ska vi skriva kontrakt.
Sen finns det ingen återvändo.

Måste försöka göra en presentation idag till kursen i Stockholm nästa vecka. Det är inte lätt att bara få med det väsentliga. Jag har en förmåga att ta med för mycket. Får väl stryka efter hand. Det ska bli så kul att träffa alla från hela landet och så ska vi gå ut och festa på måndagkväll. Undra hur man mår på tisdags morgon. Men det ska bli en kul kurs så det ska npg funka.

I kväll kommer Niklas till oss. Bengt och hans bror skall åka till Tyskland i morgon med sina pågar. Riktig "pågatur". Hoppas dom får lika kul som vanligt. Sen skall vi till Martin som fyller 20 år.

GRATTIS på din stora dag. Nu är du en stor grabb.

Nä nu måste jag jobba.
Ha en trevlig helg

Tingeling/Lotta

Ny lägenhet




Jo. dom ringde igår och sa att vi fick den lägenhet vi ville ha. Nu väntar jag på besiktningsmannen sen kan vi skriva kontrakt. Känns väldigt konstigt tanken att flytta. Vi har bott här i 24 år och trivts utmärkt. Jag har nog inte fattat det ännu. Vi har väntat så länge på besked.
Det är mycket blandae  känslor.
Men det blir nog bra. Alldeles nytt. Underbart och med alla våra nya möbler blir det nog fint. Hoppas jag.

Tingeling/Lotta

Slutet på veckan

I torsdags var jag i Helsingborg. Så fint kontoret har blivit. Vi trivs jättebra där nu. Tack Ingalill för hjälpen.

I lördags körde vi till Ullared kl 6.30 på morgonen. Gräsligt tidigt.Fredrik och Gabbi kom kl.6.00 och åt frukost.Jag hade gjort fika med till oss.Väl framme så var det ungefär 1 timmes kö. Trodede inte det var sant. Vi frös och huttrade. Väl inne var det så trångt att du knappt kunde köra med vagnen. ALDRIG mer än lördag. Har varit där många gånger och aldrig stått i kö.Trots allt fick vi tag i det mesta vi tänkt oss. Blev ändå en trevlig dag med Fredrik och Gabbi. Tack  mina barn.

I söndags var på EKo hallen lite mindre folk. Skönt.

Nu är vi klara med alla julklappar.
Har även klart dom till vår julgranshuggning med jobb. Satte snöre i alla paket i dag. Hoppas barnen blir nöjda.

Nu väntar tvätten och middagen.

Tingeling/Lotta

Mitten på veckan

Jag tycker tiden går alltför fort nu. Kan det vara för man är 50+? Fattar inte hur jag hann med allt när barnen var små och man jobbade. I alla fall var det roligare.

I dag har jag hämtat bijetter som skall vara julklappar. Niklas skall vi gå och se Hipp Hipp gänget med och Rickaela skall vi åka till Göteborg och se Disney on Ice. Hoppas dom tycker om vårt val. Någon liten paket blir det nog också. Men dom har så mycket saker så något större blir det inte. Vi älskar att göra saker med dom istället.

Nu har jag bara julklapper till vårt tradionella julklappasspel kvar. Dom fixar jag i Ullared på lördag.

Nu sitter jag och väntar på Bengt vi skall och handla i kväll.
I morgon skall jag jobba i Helsingborg.

Ha en trevlig onsdag
Tingeling/Lotta

Härliga lördag

Jippi" Frissan var frisk så jag fick klippt mej i fredags. Var ganska nöjd. Ända tills jag kom ut. Det var rena stormen så jag kunde låtit bli att få det fönat. Såg ut som en storm när jag kom hem.

  Väl hemma var dte mysigt. Tände ljus och gjorde goa mackor.

I lördags gick jag hela dan och plockade hemma. Jag älskar att bara vara ibland. Sen ringde pågarna och villa ha pappas hjälp till att byta däck. Jo det var det. Bengt fick byta på alla bilarna. Typiskt våra barn. Vad har man föräldrar till. Det värsta är vi båda tycker om det.Klart vi ställer upp vad det än är. Curling föräldara kallas det visst. Jag bryr mej inte vi gör vad vi tycker känns bra.
På kvällen var vi ute och åt och hade mysigt. Vi var på vår galma stamkrog El Patio. Hyfsad mat till en billig peng.

Grattis alla fina pappor idag är det er dag!



I dag har alla barnen varit och ätit hos oss. Det är så himla kul att ha dom här.Det värsta är när dom gått hem. Här blir så jäkla tyyyyyyst.
Stackas Niklas har nog fått halsfluss igen. I morgon skall jobba hemifrån så han kan va hos mej så slipper Rickard och Lillan stanna hemma. Annars brukar mina föräldra ta barnen. Jag som farmor får lov att stanna hemma för VAB det viste jag inte.


Lotta


Inte min dag

I dag kom dom och lämnade tillbaka tonern så jag kunde få igång kopieringsmaskinen. Upptäcker att det finns ingen fax i den . Felevererad. Jag får spel. Det är visserligen inte många som faxar nuförtiden men vi har en del kunder som vill göra det.

Nu har beställt mina kommande resor till Stockholm och Luleå. Det ska bli intressant med Kurserna i Stockholm.
Bengt skall följa med till Luleå denna gång.Han har aldrig varit så högt upp i Sverige.
På torsdag är det Heldsingborg som vanligt. Får bli sista gången innan jul.

I morgon gör jag ett nytt försök med frissan. Hoppas hoppas. Måste få ordning på min kalufs.

På lördag skall Bengt oh jag ut och äta. Vi har 23-årig bröllopsdag. Fattar inte var alla dessa år har tagit vägen.
Tack för alla år Bengt.


Så var det måndag igen

Ja man skal vara glad att man vaknar till en helt ny vecka i ens liv.

Niklas och jag var hos doktorn. Han fick recept som skall hämtas i Polen. Tur man jobbar på ett inernationellt bolag. På onsdag har jag en arbetskamrat som skall dit och jobba.
Hoppas bara salvan hjälper till att få bukt med dom envisa vårtorna. Det är så synd om honom.

I går kväll hade jag tjejmidda hemma. Det var himla trevligt. För trevligt tiden gick så fort. Vi drack vin och åt gott.
Vi måste träffas oftare. I morse var mitt huvud tungt. Kanske för mycket vin i går.Men var det värt Får lägga mej tidigt i kväll.

Åt lunch med Fredde idag. Han har mycket att göra på jobb så han hinner inte hem till oss lika ofta ,och så har han ju fått en hel familj. Så en lunch då och då brukar vi klämma in. Mysigt. Min lille påg. Men på söndag kommer allla pågarna med familjer på midda. Vi blir många nu.12 personer.


 I dag fick jag ny kopieringsmaskin och hade talat om att mellan 12 och 13 var jag på lunch. När kom dom? Jo mellan 12 och 13 och tog med sej den galmla och all tonern till den nya maskinen. Så jag kunde inte använda maskinen PUCK!O!!!!!!!!

Gick tidigt idag för jag skulle vara hos frissan kl 16.00 och kommer dit så var hon sjuk. Fick nästan panik. Vilken jäkla dag.Så ett tips är lämna telefonnumer när ni bokar tid.Der skall jag göra hädanefter.
Nä, nu skll jag ta ett varmt bad och sen väntar min sköna fåtölj.

Tingeling/lLotta

Helgen slut

Lördagen avlöpte lungt och mysigt. Fredde och Gabbi kom på middag. Trevlig när barnen vill komma hem en lördag.Vi åt en trerätters och drack gott vin till. Sen var det dax för Svensson Svensson. Mitt favoritprogram.
I morgon är det dags igen att gå till "vårtdoktorn med Niklas.
Händer inte ett skit med vårtorna. Det blir sista gången vi går.
Någon som har bra tips?




Jag har packat in mina första julklappar idag. Nästa vecka skall jag köpa resten så är man klar.




Tingeling/Lotta

Härlig dag istan


Nu har vi gått en härlig runda i stan och handlat lite. Två tröjor lite mysiga värmeljus som jag skall tända ikväll till osten och vinet.Fikade på Hollandia. Mysigt.Nu skall vi åka och handla ite mat sen blir det kyrkogården. Sen skall jag bara vara.Det är härligt med dessa "klämdagar" då man får extra ledigt.





Tingeling/Lotta

Hetisk dag

I dag har det varit en jobbig dag på jobb. Alla fakturor skulle ut för vi är lediga i morgon. Så underbart det ska bli.
Vi skall åka till kyrkogården imorgon. Det är så fint där med alla ljus. Barnen skall sätta ljus till sin mormor.

Nästa vecka blir det tufft igen. Tycker jag hinner inte med något som jag vill.
Måste få in en vecka till i Luleå. Skall på kurs i Stockholm. Två kureser. Sen är det snart jul.

Nu skall jag ringa till alla jag lovat att höra av mej til. Det tar nog hela kvällen.Hoppas jag kan bestäma med Kerstin och Anki någon dag nästa vecka. Det känns  som en evigheter sen vi träffades.

Tingeling/Lotta

RSS 2.0