Födelsedag




Vi öberraskade Rickard och Lillan med resturangbesök.Barnen visste men har kunnat hålla tyst. Bra gjort.
Tack för en trevlig kväll. Hoppas Du fick en bra födelsedag.

Mamma och pappa

Grattis Rickard






Grattis på din 36: e födelsedag. Hoppas du får en bra dag.

PS Vii ses ikväll.


Min chef är nog inte som andra eller.............




Jag röker TYVÄRR fortfarande. Många försök har jag gjort men inte lyckats. För att utöva denna synd måste jag ta hissen ner och ut på gatuplan. Då följer min chef med mig ner för att s vara social. Han röker inte själv och har aldrig gjort. När jag är stressad och fikar framför dator kommer han och säger - Nu måste vi ta ett bloss. Så går vi ner tillsammans. Snacka om att vara social.


Tack Ulf för att du har så stor social kompetens. Inte bara när det gäller mina ciggpauser.


Tingeling/Lotta


Min lilja

Är den inte underbar. Fick den av min svåger och svägerska.




Lotta

Nu vet...........

 jag vad som finns i magen på Gabriella. Men jag kommer inte att säga något för många vill inte veta.
I går efter ultraljudet så ringde dom och sa att dom sett. Jag ville först inte veta. Hela kvällen gick jag och undrade. Till sist ringde jag.Jag  bara måste veta. Nu kan jag handla lite färger. Har bara handlat vitt.

Mitt älskade barnbarn vad jag längtar efter att pussa,krama, lukta och hålla dej.

Lotta

Midsommar 2008


Vi körde kl. 10.00 på torsdagsmorgonen. Utanför Bromölla fikade vi. Vädret var bra. Barnen fick ägg- och köttbullsmackor.

Väl framme i Karlshamn mötte C, G och M oss. Gud vad packning vi hade med oss.

Vädret var då hyfsat. På kvällen grillade vi hos oss. Jippi vi kunde sitta ute.


Fredag förmiddag körde in till torget och handlade jordgubbar och annat tillbehör. I dag kom Björn och Emma också dom hade åkt buss upp.

MEN på kvällen när vi skulle äta var vädret inte med oss. Snabbt beslut att vi fick äta hos C och G. Dom hade veranda som vi fick plats alla på. Sen var det ömsom regn ömsom sol.

Barnen var ute mellan varven. Sen kom kortleken fram. Någon dans blev det tyvärr inte detta året heller. Kanske nästa år?????????????


Lördagen hade vi bestämt att vi skulle bada. Jo, barnen fick bada. Bengt och jag frös som bara den. Efter badet åt vi Karlshamns berömda kanelsnäckor. Jag har aldrig sett större.

På kvällen hade vi lite frågetävling och som vanligt skattjakt för Nicklas och Rickaela. Fast i år blev det typ lappgömme i stället för karta. Det gick utmärkt. Dom hittade skatten På kvällen grillade vi och åt ute. Jo det var faktiskt väder till det. Men man svettades inte precis

Våra grannar gav upp och körde hem.


Söndagen började med regn men vi tog en tur till Ronneby och den stora loppisen där. Men det blev en snabbrunda för det regnade så in i den.

Vi styrde hemåt med avbrott för middag i Kristianstad. 15.00 lämnade vi barnen. Det värsta med att ha dom är att det blir så jäkla tyst och tomt efter dom.


Tack Nicklas och Rickaela för en trevlig midsommar.


Lita bilder




Tingeling/Lotta


I väntans tider...........


Så här ska vi bo. Mysigt va.
Nu väntar jag på Bengt, Nicklas och Rickaela. Sen ska vi packa för färden mot Karlshamn imorgon bitti.
Som vanligt ska jag göra köttbulls-och äggamackor till dom. Dom älskar det. Det ska bli skönt att komma bort ett par dagar.

Lotta

Midsommar






Nu är det midsommar. Jag tycker det låter underbart. bara det blir bra väder. Vi har semester i morgon och tar Nicklas och Rickaela med  oss till Kolleviks camping. Där väntar Gert, Carina och Max. Rickard och Lillan får vara ensamma denna midsommar. he he.

Önskar alla en trevlig och avkopplande helg.

Heja Sverige

Zlatan räddade Sverige!


Nicklas..........

Hoppas din tennisträning gick bra? Fick du handlat raketer?

                          


Jag vet du läser farrmors blogg så du kan väl kommentera. Vet du inte hur man gör så fråga pappa.
Puss på dej

Farmor

Skolavslutning





I dag var jag på skolavslutning på Segevångsskolan. Rickaela var som en bakelse , skorna var rosa och fina. .Nicklas i finskjorta och shorts. Han bar svenska flaggan,

Trots tråkigt väder var det trevligt. När barnen sjöng "Den blomstertid" rös jag och det kom en tår. Det är så fint. Hör vl till åldern.Ett helt långt sommarlov väntar. Hoppas att ni får det roligt. Och att ni får massor med sol och bad.Vi ska göra vad vi kan för att ni ska ha det bra i sommar.Tack mormor för fikat.






                                                              
                                                 Stolt fanbärare                                Mina älskade barnbarn



 


Sommar. sommar......


Jag älskar sommaren.

Nu r första doppet tagit på Segevångsbadet, hoppas det inte var det sista. I lördags var det dags. Hela familjen var samlad och en del släkt. Det är så kul att vi är så många. Och som vanligt brände man sej. Så ut som en kräfta.

Och plötsligt blev vi 7 till middagen på kvällen. Också mycket trevligt att våra barn uppskattar min mat.




Rickaela har spelat in sin "första skiva". (blir nog inte den sista).

I söndags hade hon avslutning på körsången med grillfest. Mycket trevlig. Så duktiga dom är att sjunga.


Niklas hade öppet hus på sin skola igår . Dom redovisade vad dom arbetat med under terminen. Bjöd på fika. Vi avslutade med dans. Han ville inte dansa med sin "gamla farmo"r så David fick offra sig. Trevligt var det .Det är alltid lika kul att komma till sin gamla skola. Jag har tagit semester på onsdag för att kunna vara med på deras avslutning

.

I år har vi ingen som tar studenten, men jag är nog lite knäpp för jag kommer ändå att gå till Värnhemsskolan och titta på ungarna. Dom är helt underbara. Så lyckliga och fria.


I tisdags hade vi möte i Helsingborg som vi avslutade med lunch på Dunkers. Vilket trevlig ställe Kan rekommenderas. Efter lunch fick jag så äntligen tid att hälsa på Tina och Jan. Jan var tyvärr inte där. Men gud vad kul att ses igen. Nu har vi bestämt att det inte får gå så lång tid innan vi träffas igen.

Tack Tina för en trevlig eftermiddag. Vi ses snart.


I morgon ska vi till Fredrik och Gabbi. Grill och marknad väntar. Och så lite jobb förstås.

Trevlig helg


Glöm inte fira Sverige i morgon

Tingeling/Lotta


GRATTIS!

GRATTIS MARCUS PÅ DIN 32 ÅRS DAG

  
 





Sommartider hej......

Underbart i dag börjar vi sommartid. Slutar  fyra varje dag till den siste september. Jipii!!!!!!



RSS 2.0