Sportlov

Om några timmar börjar mitt sportlov med barnen. Nicklas har varit och ätit lunch med mej. Sen ska vi åka hem och mysa. Imorgon börjar vi med aktiviteter. Återkommer med bilder

Tingeling/Lotta

Min Rickaela

Tack Rickaela för den goda mat och tårta. Hoppas du blev nöjd med din dag.






Och hon fick sin bygghjälm

Tingeling/Lotta

Rickaela 9 år

I morgon på Alla hjärtans dag fyller vår prinsessa 9 år.



                                    Birthday Candles

Puss och kram på dej

Farmor

Torsadg


 

Vi har lärt T att laga kaffe . Hon har aldrig haft en kaffekokare. Hon har jobbat utomlands alltid och där har bara funnits nescafe. Just nu jobbar hon med ett vägprojekt i Laos. Fantastiskt att man sitter i Sverige och roddar sådana projekt. Det är så intressant att höra om hennes uppdrag. Likaså  C. Hon tycker det är exotiskt att jobba i Sverige. Hon arbetar med ett sameprojekt nu.




Lite vårfint på kontoret

Tingeling/Lotta

 


Tandläkaren

I dag var jag hos tandläkaren.  Kom lite tidigt så jag stod och tittade upp på den nya akuten som dom bygger och tänkte. Herregud, vår Fredrik är med och ritar elen på detta gigantiska bygge.

Vi har tre projektledare där också.
Fint blir det.


Har aldrig blivit så bedövad son idag. Mina arbetskamrater sa att jag liknade Simsons. Inte förrän klockan ett släppte det och jag kunde äta.

Aj,aj



Tingeling/Lotta


Tisdag

I går var Rickaela hos mej på jobb. Hon hade skadat sin tå så hon hade ont.  Hon fick hjälpa mej att packa upp våra nya fina muggar vi fått.

Sen fikade vi . Hon fick syn på våra bygghjälmar. Klart tösen skall ha en Hifabhjälm.


Vi fick vänta i en halvtimme på bussen i detta jäkla vädret. Det finns snart inte en buss i denna stad som håller tiderna.

Det är underbart med fotvård. Borde alla göra ibland.

Därefter körde vi på Ikea och äntligen blev vi färdiga att handla vår brandsläckare. Med tanke på att vi har spisen och alla ljus vi tänder. Hoppas vi aldrig behöver använda den


Tingeling/Lotta

Sorterat

Nu har vi sorterat och städat hos Rickard och Lillan. Vi kom fredag kl. 17.00 och åt Taco sen började vi sortera. Kasta soffa och mattor. Jag är nu benämd med fru sortera. Barnen säger nu när jag kommer. Näe, inte fru sortera igen. Rickaela och jag hade en riktig dust. Hon vill ju inte kasta något alls. Sen blev hon ovän med farfar han fick inte låna en skruv i henne skruvlåda. Till saken hör att hon fått den av honom. Men nej icke en skruv fick han ta. Puh, tur man inte har haft töser. Eller?

Det är tur vi älskar henne så innerligt.


Men fint fick dom Ny soffa och nya mattor så jäkla tjusigt. Dock återstår lite  Ja inte så lite faktiskt. Deras källare. Dom har ett helt hem där. Men det ska vi ta om två veckor.


Fredrik och Gabbi tittade upp i lördags och såg melodifestivalen. Vad vad det för låtar?

Hoppas det blir bättre.


På lördag fyller vår prinsessa 9 år. Kalas på söndag blir det. Hon är på läger med sin jujisti på lördag. Vilken tös undra vad det ska bli av henne.


Nästa vecka väntar sportlovet.  Och jag har tagit semester som vanligt för att ha barnen

Jag längtar.


Bengt har varit hemma två dagar(kryss i taket) men inte blev han bättre. Hoppas nu han gåt till doktorn. Men karlar??????


Han har nu tagit sin andra musiklektion. Nu hör man att det är "Lilla snigel" han spelaar. Hi hi

Men man måste ju börja någonstans.




Jag har nya lampor och gardiner i köket (tack Mia) Lite våret måste man ju ha inne när det är grått och trist ute.



Tingeling/Lotta

Marco 6 månader

6 månader har gått sen vår lille Marco kom och försvann.

Älskade barn vad vi saknar dej. Jag pratar med dej varje dag. Har ditt foto ovanför min säng. Pussar dig god natt och god morgon. Jag hoppas du ser vilken underbar mamma och pappa du har Du kommer alltid att finnas hos oss. Det finns ingen som kan ersätta dig.


Din farmor


RSS 2.0