Helgen väntar

I dag fredag kommer vår lilla "livlina" som vanligt varannan helg. Vi skall äta gott. Hon har beställt kyckling. Sen skall vi se Let´s Dance. Jag hoppas Tina vinner. I morgon ska Rickaela och jag tvätta. Det blir nog en hel del spel också om jag känner henne.

 Sen är vi bjudna på middag hos Rickard och Lillan. Tack för att ni tänker på oss. Vi bor just nu i kartonger.

På söndag kör vi till Nilsson Möbler och beställer det sista till vår lägenhet. Därefter skall vi till Skurup. Först Fredde och Gabbi sen Mia och Martin. Vi skall hämta fler flyttkartonger. Nästa vecka packar vi det sista. Skööööööööööööööööönt.


Det blir tufft nästa vecka. Och våren skall komma. Jiipii.

Ser framemot besök av vår miljö och kvalitetschef. Vi träffas två gånger om året. Det är lika kul varje gång dom kommer och vi får gjort en hel del. Allt går ju att förbättra.

Möte i Helsingborg väntar också


Ha nen skön helg

Lotta


Upprörd

Jag blir så upprörd. Hörde på radion i morse att Louise pappa får vårdnaden om henne.

Detta är inte klokt.  Hon blev utslängd av sin mamma.Hon sökte då upp sin pappa som var på permission från psyket.Hennes pappa förgrep sig på henne ett hundratal gånger, hon tvingades att ge honom knark när han inte kunde spruta sig själv. Hon tvingades bo i skogen mitt i vinter

Hon gick inte i skolan på flera år. Ja. Hennes historia är fruktansvärd. Allt detta med kommungubbar och käringars vetskap. Till slut fick hon hjälp och kom till en fosterfamilj som hon trivs hos. Hon ville nu att fosterpappan skulle få vårdnaden om henne. Men NEJ. Det fick hennes dömde psyksjuke narkoman till pappa. Detta är inte klokt.

Vem skall skydda våra barn när inte föräldrarna klarar att göra det. Stackars Louis. Jag hoppas om det finns en Gud att dom överklagar och att hon till slut får lugn och ro


F A N ta dessa som tog beslutet.



Lotta


Packa, packa, packa

 

Påsken var mycket bra. Stort tack Rickard och Lillan att ni hyste oss alla Vädret, var ju fruktansvärt, men vi var inte ute alls. Vi packade, packade, packade, packade.

Jo, nu har vi packat nästan allt utom det vi absolut måste ha. Känns underbart.

Vi har redan möblerat om i den nya lägenheten, vilket innebar att vi fick sälja lite möbler till på Blocket. Men det gick snabbt.


I går var vi och tittade på lägenheten. HELT JÄKLA UNDERBART.

Nu går vi i väntans tider. Två veckor kvar Det ska bli så kul att packa upp. Vi har ju dessutom köpt allt nytt. Det är tur vi har mycket att göra på jobb, så går tiden snabbare.



image21                                         image22


Många lediga dagar väntar

Tack Hanna för ett trevligt kalas. Mums vad goda kakor du bjöd på. Jag åt rent för många. Hon var nöjd med sina presenter. Hon är en riktig dockmamma.


 Har  hämtat mej från min Luleåresa.


Nu har vi haft möte med Bygginfo. Det är ju inte klokt vad mycket nya byggregler det kommer hela tiden. Dom här mötena har jättebra.


GRATTIS min svärdotter Veronica som fyllde 32 år i går.

Tack för dom goa mackor ni bjöd på.




Nu stundar påsken och Bengt och jag är lediga i morgon. Vilken lyx 5 dagar ledigt

Här ska packas.



Men på långfredag har vi vår tradionella familje middag.

Vi blir 17 personer i år. Inte klokt vad många vi blivit. Nästa år är vi 18 för då finns vår bebis också med. Jag längtar


Nu skall jag ha ett telefonmöte sen skall jag hålla påsk..


Ha en skön påsk och njut av ledigheten.





Tjingeling/Lotta


En vecka i Norrland

Brunchen på Översten rekommenderar jag. Underbart god  mat med en fantastiskt utsikt.

Tack Marcus

  

Måndag & Tisdag

Sitter nu i Umeå och undrar vad är det som är fel?

Det är mer vatten än snö .Det är rena simbassängen utanför kontoret. Hotellet var ok. Dom serverade kvällsmat så det var skönt att slippa gå ut med tanke på vädret.

Therese (chef för Umeåkontoret) hade lovat mej en scootertur innan jag åkte hem. Men det var ingen vattenscooter hon hade. Hehe. Det känns som jag skulle behövt stanna minst en månad här för att hinna med allt. Men jag får göra så mycket jag hinner och resten på distans.

Ikväll far jag till Luleå. Känns nästan som att åka hem. Jo det gör det.

Bussresan var en liten nätt tur på 4 timmar. Inte så kul. Väl framme i Luleå var det samma trista väder.

Onsdag

Nu finns jag på Luleåkontoret och skall snart ta lunch. Efter lunch kommer Maggan från Linköping. Hon skall hjälpa Envipro vårt mark och vatten bolag. Sen tar vi nog en tur på stan.


Torsdag

I går kväll var vi på en mysig restaurang Maggan och jag. Den låg alldeles vid sjön. Trevlig personal och god mat. Jo. det blev ett glas vin trots att det var onsdag.

Natten blev en mardröm. En idit sparkade och drog i alla dörrar. Klockan 2 ringde jag polisen. Han förstod inte att jag faktiskt ringde från Luleå..-Du pratar ju skånska , sa han. .Ringde in till Maggan. Jo, hon var vaken. Den som sov måste varit medvetslös. Sånt jäkla liv .Maggan gick ut och frågade han vad han höll på med. Brandlarmet har gått sa han och vi kan inte koma ut. Vilket psyko..  Polisen kom .. Men IDIOTEN fick syn på dom och stack till sitt rum. Polisen vlle inte knacka dörr. Sen kunde inte vi somna riktigt.

Ja, utvilad känner jag mig inte. Hotellägaren trodde knappt oss när vi berättade vad som hänt. Men han sa att dom hade en övervakningskamera som dom skulle titta på. Där såg dom vem det var. En kille som brukar bo där när han har problem med sin fru. Jag tror att han också har problem. Vi fick iallafall bo gratis. En klen tröst tycker jag

I dag skall Maggan åka hem. Jag vill inte bli kvar. Så jag skall omboka min biljett. Nästa gång jag åker hit blir det annat hotell det är jag säker på.

Trist  för det ligger så nära vårt kontor

Kom till Arlanda efter en timmes försening. Vad händer då där. Totalstopp i all trafik. Jag blir tokig. Det är alltid någon försening när jag åker. Jag blir så trött. Kom hem 00.30.

I morgon skall jag sova länge. ZZZZZZZZZz


Fredag

Jo ,det var ju det jag skulle sova. Glömde stänga min mobil i natt när kom hem. Den började ringa 7.30 sen kunde jag inte somna om. Lika bra att gå upp och sätta sig vid datorn. Tack och lov kan jag jobba hemifrån idag. ZZZZZ. Fortfarande rent slut.


I dag fyller min andra lilla prinsessa år 5 år.

Grattis Hanna

Vi ses imorgon



Tingeling/Lotta


Hej och hå vad det går undan


Förra veckan bara försvann.

I onsdags var jag på möte i Helsingborg. Synd att man aldrig hinner mer än att vara på kontoret där. Jag har fortfarande inte hälsat på Janne och Tina .Nästa gång kanske.


Både Fredrik och Gabbi har lämnat sina lägenheter.

Vi hjälpte Fredrik i tisdags att städa.

Nu bor dom på landet. I lördags var vi och hjälpte dom med lite av varje .Det var ju det med dom "svenska zigenarna". Rickard, Lillan Mia och Martin var också där.

Nu har dom varit på första ultraljudet och jag har sett "han". Allt är bar bra men dom kunde inte se vad det blir. Men jag vet. Jag har börjat så smått att handla dessa "dulliga" kläder. Kan inte låta bli.


I går fick vi brev om flytten. Gissa om vi blev överraskade. Den 11 april. Bara en månad kvar. Jag har svårt för att fatta det. Nu skall här packas. Men först ska jag en tur till Norrland. Hela nästa vecka. Först Umeå och sen Luleå.

På lördag väntar aktiviteter med Nicklas och Rickaela. Vi skall åka med dom till tennisen.

Sen stannar nog Rickael hos oss. Det var ju varannan helg hon skulle bo hos oss.

På söndag skall vi äta bruch hos Marcus på Översten. MUMS längtar redan

Tingeling/Lotta


RSS 2.0