Underbara Luleå

204099-10

Bilden tagit utanför kontoret


204099-11

Bild utanför Kulturhuset


204099-11
Gågatan


Visst är det härliga bilder.


Nu har jag varit i Luleå och jobbat en vecka.

Myten om den blyge tröga norrlänningen är inte sann.

Var man än står i kö eller åker taxi pratar alla med en och är glada och positiva.

  

I onsdags var jag i Boden och åt lunch med Micke (chefen i Luleå). Vi hann även med ett besök på Gestamp hans stora projekt. En enorm anläggning där Volvo tillverkar balkar till sina bilar. Intressant.

  

I torsdags kom Bengt i snöstorm vädret var fruktansvärt till och med för Luleåborna. Men fredagen bjöd Luleå på sin bästa sida. Sol, snö och ingen blåst.

På eftermiddagen var vi ute och vandrade och åt en god middag. I lördags var vi på stan innan flyget gick mot Skåne.

Jag saknar redan er i Luleå. Men jag kommer snart igen. Närmare bestämt 12  mars.

  

Heja Luleå.

  

Tingeling/Lotta


Bebisen

204099-8

I torsdags var Fredrik och Gabbi och lyssnade på sin bebis för första gången. Snyft, jo där kom en tår när han berättade det. Allt var bra så nu kan "han" växa snabbt för jag längtar. Jo, jag säger han men det kvittar vad det blir.


Rickard och Lillan kom lyckligt fram till Oslo. Hoppas dom njuter nu av att vara lite för sig själv. Marcus passar barnen. Jag ringde i morse för att kolla så dom var uppe. Jajamensan han hade gjort varm choklad och kokt ägg till frukost till barnen. Bra jobbat Marcus att ställa upp och ta barnen. Sen skulle gammelmiorfar hämta barnen och köra dom till skolan. Snacka om att ha "nätverk"



På månfag bär det av till Luleå jag skall jobba där en vecka. Det är så fruktansvärt kul att komma upp till dom. På torsdag kommer Bengt upp så vi skall tillbringa helgen där . Tyvärr är där inte mycket snö mest slask. Men det kommer kanske.
Trevlig helg det ska vi ha.
Lotta

Redan onsdag

204099-7

Nu har jag installerat min nye arbetskamrat Joakim. Hoppas han kommer att trivas hos oss. Vad glad jag blev när jag fick posten idag. Ingalill på vårt Halmstadskontor har varit på Teneriffa. Hon såg en väska med Marilyn  på och köpte den till mej.

  

204099-6

  

  

Nu ser vi framemot lördag då vi skall uppleva Niklas julklapp från oss. Vi skall först gå på restaurang sen åker vi till Lund och ser 500 med Hipp Hippgänget. Han älskar dom. Hoppas han tycker det är bra.

  

  

  

På måndag bär det av till Luleå. Denna gång kommer Bengt efter på torsdag så vi ska njuta helgen i Norrland. Det är kallt och mycket snö där nu.

Det ska bli kul att träffa dom igen.

  

Nu får jag jobba vidare och i kväll väntar rensning av vår källare. Ska bli skönt att bli av med alt "skit" tills vi flyttar.

  

Ha en trevlig dag

  

Lotta


Idrottsgalan

Zlatan



Visst är dom duktiga allihop MEN Zlatan är BÄST.
Äntligen har svenska folket fattat vad han gör.

GRATTIS FREDRIK



Ha en bra födelsedag!

Göteborg tur och retur


  

Rickaela kom i fredags. Kon hade köpt nya kläder som hon skulle ha på lördagen. Vi tittade p Let´s Dance och åt spagetti och köttfärssås som hon hade beställt.

Hennes kommentarer under programmet var betalbara. Hon tycker t ex att MatTina skall hålla sig i köket .Jag fick ingen favorit i detta första program men det kommer nog.


På lördagen gick vi upp kl. 7.00 hur kan man utsätta sig för sådana äventyr. Men vi åt en god frukost sen körde Rickard oss till centralen Tåget gick 9.08 och vi ko iväg som vi skulle. Rickaela började rita och måla. Det var mycket barn som skulle till Göteborg och se Disney on Ice.  Vi hade fika med som avnjöt. Väl framme i ett regnigt Göteborg promenerade vi till Scandinavium. Vi gick in på Mc Donalds för att fika innan föreställningen. Jag har aldrig stått i en sådan lång kö. Alla hade nog tänkt likadant. Men vi fick vad vi skulle till slut. Att hitta sittplats var bara att glömma. Vi åt ute som så många andra. Sen började shower. Rickaela tyckte det var jättefint. Dom var ju helt otroliga på isen. Mycket bra. Dom kommer till Malmö på Nya Arenan nästa år i januari..Efter showen tog vi spårvagnen in till centralen och åt middag. Sen hade vi några timmar till tåget skulle gå hem. Men det gick bra. Hade varit mysigare på sommarn. Nu fick vi fika det mesta av tiden. Vi var hemma kl. 23.00 och då hade hon bestämt att hon skulle sova hos oss. Hon gick hem idag vid 15.00. Med protester.

Nu skulle hon prata med sina föräldrar om hon kunde vara hos oss varannan helg. Kul att hon trivs hos oss.

Nu väntar tvätt och lit plock sen är det ny arbetsvecka i morgon. Spännande jag får en ny arbetskamrat. Fredde fyller år i morgon vi skall äta lunch.

Lotta



Visning på vår lägenhet

VÅR lägenhet. Det känns mycket konstigt. Massa mäniskor som ska in och titta på VÅR lägenhet. I alla fall så blev det en familj med två barn. Dom lovade sköta den som vi gjort och att vi fick komma och titta när vi ville. Panik! Tänk om vi inte trivs i vår nye. JO, det ska vi göra. Vi hade tur för dom vill köpa alla möbler vi  inte tar med oss. Perfekt. Jag önskar dom lycka till och hoppas dom kommer att trivas.

Nu är snart arbetsdagen slut och jag har förberett allt till måndag då vi får en nyanställd. Ska bli kul.

Jipppppiiiiiiiiiiiii ikväll ska jag  och Rickaela se Lets dance.Farfar kommer nog att somna. he he

Nytt år

Jo menyn blev så här.

Räkcocktail med rost bröd

Helstekt oxfile potatisgratäng rödvinsåss

Knäckstutar med choladmouisee


Och en mycket trevlig kväll trots att det var trångt.

Men finns där hjäterum finns där skärterrum.

Vi var lediga veckan efter nyår.

Jag fick äntligen tid att gå i stan en hel dag med Bitte. Så mysigt vi hade. Vi måste göra om det oftare

Nu har vi städat bort julen.


204099-4


Så tomt det blir Vår mysiga julgran. Men nu ser vi framemot våren och packningen som vi snart skall ta i tu med. Men först skall Fredrik och Gabbi flytta. Vilken härlig vår dom får.

Vi ser framemot härliga grillkvällar där. He he


Nu har vi snart jobbat i en vecka och det är fredag. I kväll kommer Rickaela till oss. Imorgon åker vi till Göteborg och ser Disney on ice.Hennes julklapp från oss. Vi åker tåget kl. 9.08 på lördagsmorgon. Det ska bli

204099-5

Tingeling/Lotta

RSS 2.0