Söndagen den 22 juli ,äntligen på väg

Nu ska vi åka till Skara sommarland med barnbarnen. Det ska bli jättekul.Kl. 10.00 kördevi.
Niklas framme hos farfar och Rickaela däe bak med mej, allt för att unvika bråk.
Vi stannade och fikade på vägen. Väl framme i Skövde hitta vi hotellet ganska snabbt. Barnen hade inet bråkat 
en da gång under resan. Konstigt.

Vi checkade in och gick till vårt rum. Rummet bestod áv sängar fyra stycken. Men vad gör det vi skall bara sova här.
Därefter gick vi och käkade pizza.Dom är otroligt duktiga att uppföra sig när man är ute  på resaurang.


Måndagen den 23 juli

Vi vaknar vid 7 och tittar ut och ser att det småduggar. Inte skall det hindra oss att åka till sommarland
och vi ger oss iväg  Skara ligger 20 minuter från Skövde.Regnet har nu tilltagit. Men vi går in och  börjar med att köpa var sin regnkappa.Niklas vill körra Gocart, klart han skaDet öser ner nu och vi börjar bli riktigt blöta. Men han kör Gokart i regnpölarna. Det gick ju bra.Som ni förstår var det ingen kö till det ,ch inte till några karuseller heller. Så dom åker lite av varje sen vill dom se vattenlandet som dom tittat på på internet.
Dom tvekar inte att klä om och bada. Nu fryser Bengt och jag så vi vet inte var vi skall ta vägen. Men ok en stund får dom bada sen ger vi upp och åker hem till hotellet. Detta är bra så trist. Vi har planerat ett halvår för dessa dagar.

När vi värmt oss och bytt kläder är det uppehåll så vi går ner i stan och äter på resaurang. Jättemysigt. När vi ätit och kommer ut regnar det forfarande inte. Niklas ber till gud att det blir fint väder imorgn.

Tisdagen den 24 juli

Vknar kl.6 och hör en som säjer "Tack  gud för att du lyssnade på mej". Niklas är vaken och står och tittar ut genom förnstet och det är stålande sol. Jiipii.
Vi´äter frukost och packar ihop för idag skall vi hem efter sommarland.
När vi kommer dit är det fotfarande sol. Så underbart att dom fick en heldag med sol där Idag gör dom allt åker karuseller,badar och allt som dom inte kunde igår. Vi grillar vår korv. (hamburgarna vi skullre  grillat   igår fick vi kasta) När kl. är 18.00 är dom så trötta så då beger vi oss hemåt till malmö. Niklas klagar på att han har ont i halsen och Rickaela har ont i sitt sår på hakan. (hon har cyklat och tillat). Men dom somnar ganska fort. VId 20.30 stannar vi för att äta lite. Så duktiga dom är inga problem att väcka dom. Vi äter sen somnar dom åter igen i bilen Nu har det börjar regna igen . jag är så trött på det.

23.30 landar vi på Segevångsgatan med två trötta barn. Vi överlämnar dom till Rickard och Lillan. Och saknar dom redan när vi lägger oss.


Onsdagen den 25 juli

Lillan ringer och talar om att hon åkt på vårdcentralen med Rickaela. Hennes sår på hakan ser inte bra ut och Niklas klagar på sin hals. Hnnes sår blir  omlagt och skall tillbaka på fredag.Jag får dåligt samvete när barnen blir sjuka hos mej. men vi kan ju inte hjälpa det jag vet men  ändå får jag det.
På torsdagen åker Lillan iväg med Niklas och får konstaterat halsfluss. Vilken otur.

Jag hoppas vi kan göra en ny resa nästa år. Jag längtar redan. Mina älskade barnbarn.Tack för denna semestern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0