Göteborg tur och retur


  

Rickaela kom i fredags. Kon hade köpt nya kläder som hon skulle ha på lördagen. Vi tittade p Let´s Dance och åt spagetti och köttfärssås som hon hade beställt.

Hennes kommentarer under programmet var betalbara. Hon tycker t ex att MatTina skall hålla sig i köket .Jag fick ingen favorit i detta första program men det kommer nog.


På lördagen gick vi upp kl. 7.00 hur kan man utsätta sig för sådana äventyr. Men vi åt en god frukost sen körde Rickard oss till centralen Tåget gick 9.08 och vi ko iväg som vi skulle. Rickaela började rita och måla. Det var mycket barn som skulle till Göteborg och se Disney on Ice.  Vi hade fika med som avnjöt. Väl framme i ett regnigt Göteborg promenerade vi till Scandinavium. Vi gick in på Mc Donalds för att fika innan föreställningen. Jag har aldrig stått i en sådan lång kö. Alla hade nog tänkt likadant. Men vi fick vad vi skulle till slut. Att hitta sittplats var bara att glömma. Vi åt ute som så många andra. Sen började shower. Rickaela tyckte det var jättefint. Dom var ju helt otroliga på isen. Mycket bra. Dom kommer till Malmö på Nya Arenan nästa år i januari..Efter showen tog vi spårvagnen in till centralen och åt middag. Sen hade vi några timmar till tåget skulle gå hem. Men det gick bra. Hade varit mysigare på sommarn. Nu fick vi fika det mesta av tiden. Vi var hemma kl. 23.00 och då hade hon bestämt att hon skulle sova hos oss. Hon gick hem idag vid 15.00. Med protester.

Nu skulle hon prata med sina föräldrar om hon kunde vara hos oss varannan helg. Kul att hon trivs hos oss.

Nu väntar tvätt och lit plock sen är det ny arbetsvecka i morgon. Spännande jag får en ny arbetskamrat. Fredde fyller år i morgon vi skall äta lunch.

Lotta



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0