Midsommar 2008


Vi körde kl. 10.00 på torsdagsmorgonen. Utanför Bromölla fikade vi. Vädret var bra. Barnen fick ägg- och köttbullsmackor.

Väl framme i Karlshamn mötte C, G och M oss. Gud vad packning vi hade med oss.

Vädret var då hyfsat. På kvällen grillade vi hos oss. Jippi vi kunde sitta ute.


Fredag förmiddag körde in till torget och handlade jordgubbar och annat tillbehör. I dag kom Björn och Emma också dom hade åkt buss upp.

MEN på kvällen när vi skulle äta var vädret inte med oss. Snabbt beslut att vi fick äta hos C och G. Dom hade veranda som vi fick plats alla på. Sen var det ömsom regn ömsom sol.

Barnen var ute mellan varven. Sen kom kortleken fram. Någon dans blev det tyvärr inte detta året heller. Kanske nästa år?????????????


Lördagen hade vi bestämt att vi skulle bada. Jo, barnen fick bada. Bengt och jag frös som bara den. Efter badet åt vi Karlshamns berömda kanelsnäckor. Jag har aldrig sett större.

På kvällen hade vi lite frågetävling och som vanligt skattjakt för Nicklas och Rickaela. Fast i år blev det typ lappgömme i stället för karta. Det gick utmärkt. Dom hittade skatten På kvällen grillade vi och åt ute. Jo det var faktiskt väder till det. Men man svettades inte precis

Våra grannar gav upp och körde hem.


Söndagen började med regn men vi tog en tur till Ronneby och den stora loppisen där. Men det blev en snabbrunda för det regnade så in i den.

Vi styrde hemåt med avbrott för middag i Kristianstad. 15.00 lämnade vi barnen. Det värsta med att ha dom är att det blir så jäkla tyst och tomt efter dom.


Tack Nicklas och Rickaela för en trevlig midsommar.


Lita bilder




Tingeling/Lotta


Kommentarer
Postat av: ylva

Hej lotta!Det var mycket fina bilder på barnen dom e så goa så man blir tårögd. Hoppas dom var snälla mot er dessa dagarna ylva

2008-06-24 @ 10:28:18
Postat av: Lotta

Jo, dom var snälla. Lite tjafs som Rickaela säger var det. Konstigt annars dom är ju syskon.

Lotta

2008-06-24 @ 10:53:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0